Om

Mål

INVADERER handler om at promovere Bolt Action, samt samle hele Danmarks Bolt Action miljø - nye, som gamle spillere - og bygge netværk.

Historie

INVADERER er Danmarks ældste Bolt Action event.

Den første Bolt Action INVADERER turnering blev afholdt i 2014, hvor tolv spillere mødtes i den store sal i Ungdomshuset på Dortheavej.

Siden har INVADERER været afholdt på Københavns Rådhus og Kulturstationen i Vanløse. Nu har vi gennem nogle år spillet på den perfekte venue - Batteritogsmagasinet ved Vestvoldens oplevelsescenter.

Bjarke Lindegaard Knudsen, founder of Invaderer
“Jeg startede INVADERER, fordi jeg havde svært ved at finde modstandere at spille Bolt Action med, og fordi jeg havde et ønske om der skulle komme et miljø, som der var med andre figurkrigsspil, f.eks. Warhammer og Flames of War. Målsætningen var at få samlet spillere og bygge netværk, samt promoverer Bolt Action som dengang var meget småt i Danmark."

– Bjarke Lindegaard Knudsen

Turneringen har siden været en årligt tilbagevendende begivenhed, som samler hele Danmarks Bolt Action miljø.

INVADERER er blevet vartegnet for at inkludere nye spillere og være stedet, hvor man kan lære potentielle modstandere at kende. Sideløbende har en kompetitiv kultur nurset sig selv ved, at vi er både Danmark og Nordeuropas største Bolt Action event og derfor stedet, hvor man kan skille fårene fra bukkene.